Waarom?

Zojuist nog eens even de verantwoording gelezen uit “Niemand Regeert. De privatisering van de Nederlandse politiek” van NRC-Opklaringen journalist Marc Chavannes. Een stukje daaruit: “Vanzelfsprekend dank ik alle lezers (…) voor hun vaak opbouwende kritiek en voorstellen ergens over te schrijven. (…) Het is positief te weten hoeveel mensen begaan zijn met hun omgeving en de wijze waarop dit land wordt bestuurd.”

Moet dat niet de opdracht zijn aan politiek Den Haag? Draai de privatisering terug! Waarom wordt die energie en betrokkenheid niet gemobiliseerd? Hou voor ogen voor wie je het doet! Die tafereeltjes die Joris Luyendijk zo scherp beschrijft zouden toch beschaamd om zich heen moeten kijken?

Over Ed Harms

As in work: http://linkedin.com/in/edharms ǀ As in hobby: following a course in Journalism @FHJTilburg |
Dit bericht werd geplaatst in nieuws. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s